Comencem amb el EyeCopter

EyeCopter

EYECOPTER

Us presentem el nostre projecte, que prové de la necessitat de realitzar activitats aèries diverses més econòmiques. dins d’aquestes activitat aèries podríem trobar: La prevenció d’incendis i el control d’aquests, gravació aèria d’esdeveniments esportius i/o esports extrems on, és difícil accedir-hi per la gravació d’imatges, per exemple, l’escalada, el ràfting, etc.

També promocionar vivendes de grans extensions al públic. A més a més volíem solucionar el problema de la mobilitat de les grans infraestructures aèries tal com els helicòpters que necessiten un heliport o una avioneta que necessita el seu aeroport corresponent i el cost elevat d’aquests.

Amb el EyeCopter pretenem solucionar aquests problemes de manera ràpida i eficaç, perquè el preu d’aquest es redueix notablement al dels esmentats anteriorment.

L’EyeCopter està format per un xasis (frame) d’alumini en forma de creu (+) amb un motor i la seva corresponent hèlice a cada extrem del frame. Consegüentment els quatre motors estan connectats a quatre variadors els quals controlen la velocitat de gir dels motors. Els quatre variadors estan connectats a un ordinador central amb uns giroscòpics (sensors) per tal de mantenir el Eyecopter anivellat en tot moment.

Victor Robert i Marc Unzueta

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s